SOS ambassadeur Jochem van Gelder in Tijd voor Max

Onze SOS ambassadeur Jochem van Gelder reisde dit jaar naar Indonesië om daar met eigen ogen het werk van SOS Kinderdorpen te zien. Maandag 21 november om 17.10 uur vertelt hij over deze indrukwekkende reis bij Tijd voor Max op NPO1.SOS Kinderdorpen in Indonesië

Tijdens zijn reis heeft Jochem van Gelder het SOS kinderdorp Lembang bezocht. Kinderen die hun ouders hebben verloren of wiens ouders niet meer voor ze kunnen zorgen, groeien hier op in een liefdevolle SOS familie. Daarnaast bezocht hij ons familieversterkende programma, maar ook plekken waar kinderen er nog alleen voor staan. Zo is hij op een vuilnisbelt geweest waar kinderen plastic moeten verzamelen om wat centjes te verdienen. Een zeer confronterende ervaring voor Jochem. In de uizending van Omroep Max worden verschillende beelden van deze indrukwekkende reis getoond.

Aan tafel bij Tijd voor Max
In de uitzending zal veel aandacht zijn voor de reis die Jochem van Gelder maakte naar Indonesië. Daarnaast schuiven ook oud SOS kind Misyati en Margot Ende, directeur van SOS Kinderdorpen aan.

Margot Ende zal vooral over het algemene werk van SOS Kinderdorpen vertellen. Misyati is zelf opgegroeid in het kinderdorp dat Jochem bezocht. Zij vertelt wat SOS Kinderdorpen voor haar betekent.
 
De uitzending van Tijd voor Max over SOS Kinderdorpen is op maandag 21 november om 17.10 uur op NPO1. Op dinsdag 22 november wordt de uitzending herhaald op NPO1 om 11.15 uur.

Help de kinderen in Indonesië

In de uitzending worden de kijkers ook gevraagd om de kinderen in Indonesië te helpen door donateur te worden. Wil jij deze kinderen ook helpen?

Help kinderen die er alleen voor staanHeb je de uitzending gemist? Hier kun je het volledige tv-programma terugkijken.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= SOS ambassadeur Jochem van Gelder in Tijd voor Max pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / SOS ambassadeur Jochem van Gelder in Tijd voor Max mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */