Jochem van Gelder nieuwe ambassadeur SOS Kinderdorpen

Jochem van Gelder is de nieuwe ambassadeur van SOS Kinderdorpen. De presentator benaderde SOS eerder dit jaar, omdat hij samen met Ron Bons een interactieve theatershow ontwikkelde waarbij hij een goed doel wilde betrekken.

SOS Ambassadeur Jochem van Gelder in SOS kinderdorp in Indonesië

Ambassadeur SOS Kinderdorpen

Om met eigen ogen te zien wat het werk van SOS Kinderdorpen doet, reisde Jochem samen met Ron Bons naar Indonesië. Jochem is zelf vader van drie zoons en de missie om kinderen een liefdevolle familie te geven, ligt dan ook dicht bij zijn hart. In Indonesië werd dan ook afgesproken dat hij zich zou gaan inzetten als ambassadeur voor SOS Kinderdorpen.

Het Genootschap van WereldBetermakers

Samen met Ron Bons gaat Jochem het theater in en nodigt hij alle kinderen van Nederland uit om naar hun voorstelling, Het Genootschap van WereldBetermakers, te komen. Met deze kinderen wordt er een masterplan bedacht om alle kinderen van de wereld gelukkig te maken. De finale van de interactieve show zal een ‘live’ schakeling zijn met een SOS kinderdorp. Deze voorstelling zal de komende drie jaar door het land toeren en uiteindelijk zullen alle ideeën van de Nederlandse kinderen gebundeld worden in een boek, dat aangeboden zal worden aan de Nederlandse premier van dienst. Ook gaat er een deel van de ticketopbrengst naar SOS Kinderdorpen.

Jochem van Gelder in de media 

Nu.nl
RTL Life


wereldbetermakers.nlAanmelden nieuwsbrief

Wil je het laatste nieuws van SOS Kinderdorpen ontvangen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik meld me aan

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Jochem van Gelder nieuwe ambassadeur SOS Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Jochem van Gelder nieuwe ambassadeur SOS Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */