Jan Smit voor Junior Songfestival naar Ivoorkust

Vanmiddag heeft presentator en SOS Kinderdorpen ambassadeur Jan Smit bij de CD-presentatie van het Junior Songfestival 2015, bekendgemaakt dat het programma dit jaar een samenwerking aangaat met SOS Kinderdorpen.

Speciaal voor het programma reist hij volgende week af naar de Ivoorkust. Samen met Julia van Bergen - die Nederland vorig jaar heeft vertegenwoordigd bij het Junior Eurovisie Songfestival. 

CD uitreiking
Ook reikte Jan, onder toeziend oog van pers en oud-finalisten waaronder tweeling Mylène & Rosanne (de winnaars van 2013), Rachel Traets (2011) en Ralf Mackenbach (2009), de CD uit aan de finalisten van dit jaar. Op de CD/DVD van Junior Songfestival 2015 staat het gezamenlijke nummer dat de finalisten met elkaar opnamen: Living our Dream. Ook staan hun zelfgeschreven nummers en de bijbehorende videoclips erop. 

Liveshows
Op dinsdag 18 augustus gaan de auditierondes van de juniorversie van het songfestival van start bij AVROTROS. De live halve finaleshows zijn te zien op zaterdag 19 en 26 september. Na de live finale op zaterdag 3 oktober weten we wie van de acht finaleacts van dit jaar Nederland gaat vertegenwoordig bij het Junior Eurovisie Songfestival in Bulgarije.


Tijdens de liveshows kunnen kijkers hun stem uitbrengen op hun favoriet via sms. De inkomsten gaan naar SOS Kinderdorpen.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Jan Smit voor Junior Songfestival naar Ivoorkust pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Jan Smit voor Junior Songfestival naar Ivoorkust mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */