Jan Smit op bezoek bij Sinterklaas

Video van Sint bestaat alweer 5 jaar en is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse huiskamers. In dit persoonlijke videobericht spreekt Sinterklaas kinderen en volwassenen toe bij naam en weet Sinterklaas van alles te vertellen over de persoonlijke feitjes, zoals de leeftijd, het lievelingseten, de hobby's en speciale gebeurtenissen. Naast de persoonlijke aandacht bevat het videobericht ieder jaar een gloednieuw avontuur. Dit jaar wel héél bijzonder met de beroemde pieten van De Club van Sinterklaas en Jan Smit die een verrassend bezoekje brengt aan Sinterklaas. Als ambassadeur van SOS Kinderdorpen heeft Jan Smit er voor gezorgd dat een gedeelte van de opbrengst naar dit goede doel gaat.

Onvergetelijke beleving voor kinderen
Video van Sint is een persoonlijk videobericht waarin Sinterklaas de kinderen bij naam toespreekt. De persoonlijke videoboodschap kan via www.videovansint.nl zelf worden samengesteld. Door het ruime aanbod aan keuzemogelijkheden kan men het videobericht bijzonder persoonlijk maken. Vervolgens wordt het videobericht opgenomen door de pieten, gemonteerd en verwerkt tot een mooi verpakte DVD. Na betaling is de DVD binnen 2 à 3 werkdagen in huis. De DVD werkt op elke DVD-speler en computer. De beleving voor zowel kinderen als volwassenen is onvergetelijk.

Jan Smit en De Club van Sinterklaas
Het videobericht is van hoge kwaliteit en duurt circa 17 minuten waarin dit jaar de beroemde pieten van De Club van Sinterklaas zijn terug te zien. Tegelijkertijd krijgt de Sint onverwachts bezoek van niemand minder dan de Volendamse populaire zanger Jan Smit. Video van Sint steunt SOS Kinderdorpen waar Jan ambassadeur van is. 

Wil je ook een Video van Sint bestellen? Kijk dan in onze shop! 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Jan Smit op bezoek bij Sinterklaas pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Jan Smit op bezoek bij Sinterklaas mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */