Jan Smit en Kim-Lian zingen voor SOS Kinderdorpen

Vandaag is de 4e single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. De single 'Jij bent daar' is een prachtig duet geworden met Kim-Lian van der Meij. waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan SOS Kinderdorpen.

Single Jan Smit en Kim-LianVanavond zullen Jan Smit en Kim-Lian van der Meij te zien zijn bij RTL Late Night waar ze ook voor het eerst ‘Jij bent daar’ ten gehore zullen brengen. Het nummer is te downloaden via deze link. Wij zijn trots!

Het lied staat voor de SOS moeders die kinderen liefdevol opvangen en verzorgen, de medewerkers en vrijwilligers die dagelijks proberen kinderen over de hele wereld te helpen. Het lied staat ook voor diegene die met lede ogen de ellende in de wereld aan ziet en probeert op zijn of haar manier te helpen om iets goeds bij te dragen. Hoe klein dan ook, alle kleine beetjes zijn van groot belang.

Download het nummer

Lees ook:
Kim-Lian nieuwe ambassadeur SOS Kinderdorpen
Projectbezoek Kim-Lian in Macedonië

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Jan Smit en Kim-Lian zingen voor SOS Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Jan Smit en Kim-Lian zingen voor SOS Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */