Samen met Vodafone gaan we voor een World of Difference

29 augustus 2011 – Dit jaar is SOS Kinderdorpen één van de goede doelen van het World of Difference programma van Vodafone. Via dit programma kunnen werkzoekenden een internationale baan bij een goed doel verdienen.

Start campagne
Sinds maandag 22 augustus voeren de kandidaten die zich hebben aangemeld campagne om kans te maken op hun droombaan. Want de kandidaat die via social media de meeste stemmen krijgt voor zijn of haar kandidatuur zal sowieso een plekje in de finale winnen.

Minuutje dagdromen
Om de kandidaten een handje te helpen, werd er op dinsdag 23 augustus een speciaal World of Difference evenement op Vredenburg in Utrecht georganiseerd. Die dag stonden er in hartje Utrecht vijf bedden klaar waar passanten op klaarlichte dag een minuutje mochten dagdromen. Ook de kandidaten zelf konden hier heerlijk wegdromen over hun favoriete World of Difference baan. Kijk hier naar een korte impressie van het evenement.

Maak zelf een World of Difference
De inschrijving voor het World of Difference programma staat open tot 16 september. Je kunt je dus nog steeds inschrijven! Kom jij ons team versterken?

Voor een World of Difference zijn wij op zoek naar een Innovatie Manager in Afrika. Op onze vacaturepagina kun je meer lezen over het functieprofiel. Op de website van World of Difference kun je meer lezen over de voorwaarden.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= World of Difference evenement in Utrecht pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / World of Difference evenement in Utrecht mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */