Hammertime: leuke actie van VakantieVeilingen.nl

Vanaf vandaag veilt VakantieVeilingen.nl unieke veilingen met de actie Hammertime. De komende twee weken komen er negen spraakmakende arrangementen onder de online veilinghamer. De totale opbrengst gaat naar goede doelen, waaronder SOS Kinderdorpen.

VakantieVeilingen.nl brengt twee weken lang iedere werkdag tussen 19.00 en 22.00 uur tijdens Hammertime een van de negen unieke veilingen onder de hamer. Het gaat om veilingen die een bijzondere, niet alledaagse belevenis opleveren.  Namens SOS Kinderdorpen worden dankzij onze ambassadeurs Anky van Grunsven en Hans van Breukelen twee bijzondere items aangeboden.

Op 27 maart kun je meebieden op een rondleiding over het stallencomplex van Anky van Grunsven. De rondleiding is voor 4 personen  en wordt hoogstpersoonlijk gegeven door de olympische amazone. 

Op 1 april wordt een presentatie (op later af te stemmen locatie en tijd) van Hans van Breukelen geveild. Het onderwerp van zijn presentatie gaat over ‘WINNEN’. Daar weet onze ambassadeur en Europees kampioen voetbal alles vanaf.

De opbrengst van deze veilingacties komt ten goede aan het wereldwijde werk van SOS Kinderdorpen. Snel mee bieden dus op VakantieVeilingen.nl voor een unieke belevenis en een liefdevol thuis voor de SOS kinderen.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Hammertime: leuke actie van VakantieVeilingen.nl pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Hammertime: leuke actie van VakantieVeilingen.nl mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */