Gymnasium Leiden haalt geweldig bedrag op met kerstactie

Gymnasium Leiden heeft twee grote locaties in Leiden en organiseert elk jaar een schoolbrede kerstactie. Dit jaar is SOS Kinderdorpen hun goede doel, zij doneren de gehele opbrengst aan het kinderdorp in Yamoussoukro.

De vierdeklassers zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de kerstactie en zijn daar al vanaf september mee bezig. De actie ging dinsdag 17 december met een kick off van start. Op beide locaties gaven onze voorlichters een presentatie over SOS Kinderdorpen en Yamoussoukro in het bijzonder. Vanaf dat moment werd er van alles gedaan: verkoop van rozen, serenades, SOS polsbandjes, kersttheater, een gesponsord kerstontbijt, wedstrijd touwtrekken, docent knipt zijn haar voor € 500,-. De hoop en verwachting was dat ze tussen de € 20.000 - € 30.000,- gingen ophalen, maar het eindbedrag is ruim € 38.000,-  geworden. Fantastisch! Namens de SOS kinderen in Yamoussoukro ontzettend bedankt voor deze geweldige actie!

SOS Kinderdorpen en Gymnasium LeidenSOS Kinderdorpen en Gymnasium Leiden SOS Kinderdorpen en Gymnasium Leiden

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Gymnasium Leiden haalt geweldig bedrag op met kerstactie pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Gymnasium Leiden haalt geweldig bedrag op met kerstactie mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */