Geweldige bijdrage van de Postcode Loterij

5 februari - Gisteren mochten we een prachtige bijdrage ontvangen van de Nationale Postcode Loterij. Maar liefst 1.350.000,- euro om nog meer kinderen te laten opgroeien in een liefdevolle familie. Deelnemers van de Postcode Loterij: bedankt!    

Jarenlange samenwerking 
Al sinds 2000 is SOS Kinderdorpen een van de beneficiënten van de Nationale Postcode Loterij. Jaarlijks ontvangen wij van de grootste goede doelen Loterij van Nederland een bijdrage om ons werk te kunnen voortzetten en uitbreiden.


Sinds 2000 heeft SOS Kinderdorpen ruim 16 miljoen euro ontvangen. De schenkingen van de Postcode Loterij hebben zo inmiddels bijgedragen aan de toekomst van vele duizenden kinderen over de hele wereld die er alleen voor stonden.

De Nationale Postcode Loterij is  de grootste goededoelenloterij van Nederland. Door mee te doen steunen mensen met 50% van hun inleg 89 goede doelen, waaronder SOS Kinderdorpen. 


2011 - Extra schenking voor project ‘Red mijn moeder’
Tijdens het traditionele Goed Geld Gala van de Postcode Loterij op 9  februari 2011 verlengde de organisatie haar steun aan SOS Kinderdorpen. Ditmaal werd niet alleen de 'vaste' jaarlijkse bijdrage verhoogd van 900.000 euro naar 1,4 miljoen euro, maar ontvingen we ook een extra bijdrage van ruim 1,6 miljoen euro voor het project ‘Red mijn Moeder’.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Geweldige bijdrage van de Postcode Loterij pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Geweldige bijdrage van de Postcode Loterij mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */