Film Pim & Pom steunt SOS Kinderdorpen

De film Pim & Pom, Het Grote Avontuur steunt SOS Kinderdorpen. Speciaal voor deze film zijn Pim & Pom kattenmaskertjes gemaakt. Deze zijn voor € 1,00 verkrijgbaar bij alle JT Bioscopen en de dierenspeciaalzaken Faunaland en Dobey. De volledige opbrengsten van de maskertjes gaan naar ons wereldwijde werk. Zo helpt de familiefilm van het jaar ons om nog meer kinderen wereldwijd een liefdevol thuis bieden.

Pim & Pom, Het Grote Avontuur werd geregisseerd door Gioia Smid en is gebaseerd op de tekeningen van Fiep Westendorp (Jip en Janneke) en karakters van Mies Bouhuys. De stemmencast van de film bestaat uit Georgina Verbaan, Tjitske Reidenga, Plien & Bianca en Peter Paul Muller. De film vertelt het verhaal over twee katten die door hun nichtjes meegenomen worden naar het park. Als Pim & Pom ontsnappen wordt hun vriendschap op de proef gesteld als ze samen de weg naar huis moeten vinden. De film is geschikt voor jong en oud. Een leuk uitje voor de hele familie dus!

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Film Pim & Pom steunt SOS Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Film Pim & Pom steunt SOS Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */