Feestelijke opening SOS Kinderdorpen speelplaats

Vandaag wordt de eerste SOS Kinderdorpen Speelplaats officieel geopend aan de Jonkvrouwlaan in Sassenheim. Met de aanleg van deze speelplaats steunt speeltoestellenfabrikant VelopA-Omniplay ons wereldwijde werk.

De speelplaats is ingericht met duurzame materialen en heeft het thema Liefde. Op de verharding staat het logo van SOS Kinderdorpen. Rond de zitbank is op de tegels een hartjesalfabet aangebracht, waarmee kinderen kunnen spelen. De speelplaats is geschikt voor kinderen tot twaalf jaar. 

SOS Kinderdorpen Speeltuinen
VelopA-Omniplay heeft drie concepten speeltuinen ontwikkeld. De 'Liefde speeltuin' straalt vooral emotie, warmte en samenzijn uit. 'Thuis' kenmerkt zich door de geborgenheid van een gezin, delen met elkaar en het hebben van een vertrouwde omgeving. Het laatste thema, 'De Wereld', draait om de continenten, respect voor de natuur, ontdekken en het verbinden van mensen. 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Feestelijke opening SOS Kinderdorpen speelplaats pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Feestelijke opening SOS Kinderdorpen speelplaats mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */