Dr. Hauschka verkoopt geschenkverpakking met afdracht voor SOS

16 november 2015 - Speciaal voor ons 50-jarig jubileum brengt Dr. Hauschka een unieke geschenkverpakking van de Bodyolie Rozen op de markt. Voor iedere verkochte verpakking doneert Dr. Hauschka €1,- aan SOS Kinderdorpen. Een bijzonder verjaardagscadeau!

Alle producten van Dr. Hauschka zijn natuurzuiver en bevatten extracten van heilzame planten. Met de bijdrage van Dr. Hauschka uit deze geschenkverpakking zorgen wij ervoor dat nog meer kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Ofwel: producten van Moeder Natuur, voor Moeder Liefde. 

“Je herkent de geschenkverpakking aan de foto van SOS Kinderdorpen op de verpakking”, aldus Tessa Koop, woordvoerder van Dr. Hauschka Cosmetica. “We hopen dat het de mensen inspireert zelf ook een bedrag aan SOS Kinderdorpen te doneren.”

De Bodyolie Rozen is hier te koop. Of sponsor een SOS kind en ontvang gratis een Dr. Hauschka verwenset Frisheid & Energie.

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Dr. Hauschka verkoopt geschenkverpakking met afdracht voor SOS pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Dr. Hauschka verkoopt geschenkverpakking met afdracht voor SOS mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */