Denk mee: Hoe wil jij de wereld beter maken?

Bedenk een masterplan en word voor één dag de baas van SOS Kinderdorpen

30 mei 2017 - Wist je dat Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld? Dat is echt zo blijkt uit diverse onderzoeken. SOS Kinderdorpen wilt graag dat alle kinderen op de hele wereld zo gelukkig worden. Help je mee om een masterplan te bedenken om de wereld beter te maken?

Bedenk een plan om de wereld beter te maken

  • Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud?
  • Heb jij een slim, creatief, eerlijk en briljant plan?

Mail dan jouw naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mail én natuurlijk jouw masterplan naar info@soskinderdorpen.nl.

 Theatervoorstelling WereldBeterMakers

Wat kan je winnen met jouw masterplan? 

10 kinderen worden geselecteerd om samen met Jochem van Gelder op maandag 20 november, de Internationale Dag van de Rechten van het Kind, voor één dag de baas van SOS Kinderdorpen te zijn. Een mooie beloning, maar ook ernst. Want die dag doen ze actief mee in vergaderingen, helpen met fondsenwerven, ontwikkelen een campagne en beheren de sociale media.

Jochem van Gelder - ambassadeur SOS Kinderdorpen 

Waarom deze actie?

Jochem van Gelder staat met Ron Bons in het theater en nodigt alle kinderen van Nederland uit om naar hun voorstelling, Het Genootschap van WereldBetermakers, te komen. En om samen een masterplan te bedenken om alle kinderen van de wereld gelukkig te maken. Na de show ontvangen alle kinderen een ludiek bewijs dat ze deel uitmaken van dit bijzondere Genootschap. Het doel is de bewustwording te vergroten.

Over de voorstelling WereldBetermakers

De voorstelling toert nu door het land. Uiteindelijk worden alle ideeën van de Nederlandse geluksambassadeurs gebundeld in een boek dat aangeboden wordt aan de Nederlandse premier van dienst. Ook gaat er een deel van de ticketopbrengst naar SOS Kinderdorpen.

Lees meer over de voorstelling WereldBetermakers

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Denk mee: Hoe wil jij de wereld beter maken? pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Denk mee: Hoe wil jij de wereld beter maken? mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */