Crayola nodigt kinderen uit om te tekenen voor SOS Kinderdorpen

Vanaf woensdag 5 oktober 2016 kunnen kinderen, in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar hun tekening insturen voor de actie ‘Tekenen voor een Betere Wereld’. Crayola stimuleert de kinderen om hun creativiteit te verwerken in hun tekeningen van het ideale thuis voor ieder kind.

Opbrengst

De tekeningen worden geüpload op www.crayolahelpt.nl waar iedereen op zijn favoriete tekening kan doneren. Het gedoneerde geld komt voor 100% ten goede aan de ondersteuning van kwetsbare gezinnen uit de familieversterkende programma’s in onder andere Ghana, Indonesië, Roemenië en Kenia.


Ambassadeur Kim-Lian

Nederlandse ambassadrice Kim-Lian van der Meij vraagt aandacht voor de actie "Tekenen voor een Betere Wereld" en bezoekt meerdere basisscholen waar zij de mensen oproept om mee te doen aan deze actie.


Doe jij ook mee?

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar oud of ken jij iemand van deze leeftijd? Aarzel dan niet en upload jouw tekening op het platform www.crayolahelpt.nl. Op deze website kan je uiteraard ook terecht voor meer informatie.
 Aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer nieuws van SOS Kinderdorpen ontvangen? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik meld me aan


SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Crayola nodigt kinderen uit om te tekenen voor SOS Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Crayola nodigt kinderen uit om te tekenen voor SOS Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */