BSO's aan de bak voor SOS

Dr. Oetker en SOS Kinderdorpen hebben de handen ineen geslagen en organiseren op donderdag 22 oktober de Aan de bak dag 2015! Alle BSO’s in Noord-Holland worden opgeroepen cupcakes te bakken en te verkopen voor het goede doel: Kinderen zonder veilig of liefdevol thuis.

De lekkerste cupcakes
Alle BSO’s die zich opgeven via aandebakdag.nl, ontvangen een gratis startpakket met daarin allerlei bak- en versierproducten. Met het pakket kunnen 48 cupcakes worden gebakken en versierd. Maar natuurlijk mogen de BSO’s zelf nog veel meer bakken en verkopen. 

Aan de bak
Om de deelnemers ook op weg te helpen bij de verkoop, ontvangen ze in het startpakket ook diverse promotiematerialen. Ook op aandebakdag.nl kunnen er leuke materialen gedownload worden. En dat niet alleen, er zijn ook veel versier- en verkooptips te vinden.

De opbrengst
Om wereldwijd nog meer kinderen een veilige en liefdevolle familie te geven gaat de opbrengst van de Aan de Bak dag naar SOS Kinderdorpen. Want geen kind mag alleen opgroeien.

Ook mee doen? Of wil je nog veel meer weten over dit speciale initiatief? Kijk dan snel op www.aandebakdag.nl

Samenwerking
Sinds enkele jaren werken Dr. Oetker en SOS Kinderdorpen samen. De basis van onze samenwerking is de familiewaarden die we delen. Credo van de samenwerking is dan ook ‘Familie, ons mooiste recept’. De gezamenlijke campagne Aan de bak dag is het startpunt om te bouwen aan een jaarlijks terugkerend evenement dat awareness realiseert voor onze samenwerking en beide merken.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer nieuws van SOS Kinderdorpen ontvangen? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik meld me aan

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= BSO's aan de bak voor SOS pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / BSO's aan de bak voor SOS mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */