Attractie- en Vakantiepark Slagharen zet zich in voor SOS Kinderdorpen

Op Wereldfamiliedag trappen wij onze samenwerking af met Attractie- en Vakantiepark Slagharen. In 2016 zal Slagharen ons werk met verschillende acties ondersteunen. Zo lassen ze deze zomer de SOS weken in en doen ze bij elke verblijfsboeking in een nieuwe Cowboy Cottage via Slagharen.com een afdracht aan SOS Kinderdorpen. Daarnaast staan er diverse interessante acties in het park gepland. Ook gaat Slagharen in september de SOS special (een uniek magazine over SOS Kinderdorpen) distribueren aan alle bezoekers van het park.

Bijzondere aftrap samenwerking op Wereldfamiliedag - 15 mei 2016
15 mei werd meer dan 20 jaar geleden al door de VN uitgeroepen tot internationale Wereldfamiliedag. Maar anders dan Moederdag of Vaderdag wordt deze dag nauwelijks gevierd. SOS Kinderdorpen wil daar verandering in brengen; familie moet je vieren! Want voor heel veel kinderen over de hele wereld is opgroeien in een liefdevolle familie niet vanzelfsprekend. Terwijl familieliefde essentieel is voor een goede ontwikkeling van ieder kind. Op Wereldfamiliedag willen we onze samenwerking aftrappen. Attractie- en Vakantiepark Slagharen stelt op die dag toegangskaartjes beschikbaar middels een winactie.

Maak de volgende slagzin af ‘Familie is…’!  en win een geheel verzorgd pinksterarrangement (incl. toegang tot het attractiepark) voor de hele familie of toegangstickets tot het attractiepark. De slagzin vind je op onze Facebookpagina en kun je met een berichtje onder de post afmaken. Succes, wie weet win jij 'één van de fantastische prijzen!

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer nieuws van SOS Kinderdorpen ontvangen? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik meld me aan

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Attractie- en Vakantiepark Slagharen zet zich in voor SOS Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Attractie- en Vakantiepark Slagharen zet zich in voor SOS Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */