Angelina Jolie ontwerpt kinderkleding voor SOS

Een groot actrice en een groot modeontwerpster die de handen ineen slaan; dat belooft wat! Angelina Jolie en Stella McCartney werken samen aan een spectaculaire kledinglijn voor jongens en meisjes tussen de 4 en 14 jaar. En het mooie is: 10% van de verkopen gaat naar SOS Kinderdorpen!

De kledinglijn bevat onder meer T-shirts, gympen, jurken en sandaaltjes en is geïnspireerd op de nieuwste Disneyfilm Maleficent. De kledinglijn is vanaf eind april online en in alle Stella McCartney-winkels te koop, en kost tussen de 50 en 125 euro. 

In Maleficent speelt Angelina het gelijknamige slechte personage uit het sprookje Doornroosje. Maleficent is namelijk degene die ervoor zorgt dat Doornroosje in een diepe slaap valt, nadat ze zich aan een spinnewiel prikt. De film draait vanaf 29 mei in de bioscoop. 

Hier zie je hoe de kinderkleding en de filmkostuums eruit zien.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Angelina Jolie ontwerpt kinderkleding voor SOS pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Angelina Jolie ontwerpt kinderkleding voor SOS mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */