Skip to main content
Jacob

Jacob wil graag terug naar school

Kleine Jacob woont in Oeganda en staat te popelen om naar school te gaan. Hiervoor heeft hij schoolgeld, boeken, potloden en wc-papier nodig. Wil jij kinderen als Jacob daarbij helpen?

Help een kind als Jacob naar school!

Zegening voor de familie

Ethiopia_FSP_Jimma_Jakob-Fuhr_05_300x300.jpg

Tadele Ferede en zijn vrouw, Bogalech Bosen, wilden altijd al ouders worden. Omdat dat niet lukte, besloot het echtpaar het pleegkindje Zelalem op te vangen. SOS Kinderdorpen steunt Tadele en Bogalesch bij de opvoeding.

Lees meer over Zelalem!

Inschrijvingen The Hike gaan hard!

Hike 2018_305x305.jpg

Het gaat hard met de inschrijvingen voor The Hike in Ghana. Inmiddels hebben al 45 van de maximaal 60 mensen zich ingeschreven. Wil jij meedoen of een deelnemer sponsoren? Ga dan naar ons actieplatform ghana.sosthehike.nl

Meer info over The Hike!

835.800 levens veranderd!

Jaarverslag2018 300x300_0.jpg

In het Jaarverslag 2018 lees je hoe we, dankzij de steun van onze donateurs en partners, het verschil konden maken in de levens van 835.800 kinderen, jongeren en ouders. Daarnaast hebben we ruim 2,2 miljoen noodhulpinterventies en medische behandelingen uitgevoerd.

Lees hier het jaarverslag

Waar zijn wij actief?

 

SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kwetsbare kinderen in 136 landen en gebieden. Ontvangen giften van donateurs in Nederland besteden we in 12 landen waar SOS Kinderdorpen actief is.

Landenkaart

stippellijn-grijs-horizontaal_1.png

Ieder kind een familie

Een veilig thuis binnen een liefdevolle familie: elk kind heeft er recht op. Het is de essentie van ons werk. En de beste plek voor een kind om op te groeien is bij zijn biologische familie. Maar vele kinderen wereldwijd groeien niet op in een liefdevolle familie, omdat:

  • Ze hun ouders verloren zijn of omdat hun ouders en/of de brede familie niet in staat zijn om de zorg voor hen te dragen.

Hoe helpen we kinderen zonder familie?

  • Ze opgroeien in families die door extreem zware leefomstandigheden hun kinderen niet kunnen geven wat ze nodig hebben.

Hoe helpen we kinderen in kwetsbare families?

Home SOS Kinderdorpen

Wat doet SOS Kinderdorpen nog meer?

Kinderen aan het woord