Noodhulp

In tijden van oorlog en rampen hebben kinderen behoefte aan onmiddelijke bescherming en zorg. Hoewel wij ons richten op steun op de lange termijn, kunnen wij vanuit onze bestaande faciliteiten en programma's zorgen voor noodhulp; het verstrekken van voeding, medicatie, dagelijkse noodopvang en (psychische) begeleiding voor kinderen en families. Waarbij we ook direct kijken naar de lange termijn behoeften van een gemeenschap.
Bereik noodhulp in 2014

  • 10 noodhulpprogramma's waarbij kinderen en hun families 831.200 verschillende services hebben ontvangen.

Noodhulp Nepal

Op zaterdag 25 april 2014 werd Nepal geraakt door de ergste aardbeving sinds 1934. De humanitaire gevolgen zijn enorm, vooral de kinderen zijn erg kwetsbaar in deze noodsituaties. 

Vanuit de bestaande faciliteiten en programma's zijn we daarom direct in actie gekomen om kinderen en hun families te helpen.


Lees hier hoe we de kinderen in Nepal helpen

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI

Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube Google+ Pinterest

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ---------------------------------------------------------------------------------------------- /* pageName= Noodhulp pagePrefix=soskdnl breadCrumb=Werkwijze / Noodhulp mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */